valkerij
Winter Aanbieding
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
 

Teambuilding met Roofvogels

Een spannend spel met roofvogels, speciaal opgezet voor de zakelijke markt en niet te verwarren met een "gewone" roofvogelworkshop. Tijdens het programma "Teambuilding met Roofvogels" komen de onderdelen communicatie, samenwerken, leiding geven, vertrouwen en inschattingsvermogen aan de orde.

Geen gewone workshop met roofvogels
Het programma begint met een introductie door onze valkeniers, waarbij een aantal veiligheidsaspecten aan bod komen. Hierbij wordt al direct duidelijk dat dit geen gewone workshop met roofvogels is! Vervolgens kiest iedereen een vogel uit die bij hem of haar past en houdt deze op de hand. Het verschil tussen mensen wordt hierbij duidelijk: waarom kiest de een voor een grote, gevaarlijk uitziende arend en kiest de ander voor een lieflijk kerkuiltje? Komen de karakters van de vogels overeen met het uiterlijk? Na deze boeiende kennismaking met zowel de valkeniers als de vogels, begint het spel welke bestaat uit twee onderdelen:

Communicatie & Samenwerking
In verschillende groepen wordt de deelnemers de beginselen van het valkenieren bijgebracht. Nadat een ieder zijn eigen vogel toebedeeld heeft gekregen en er twee of meerdere groepen zijn gevormd, wordt per groep een communicator gekozen. De valkenier geeft de communicator instructie als hoe een vogel te vliegen, hoe de valkeniersknoop te maken, hoe de vogel op de arm moet worden gehouden en hoe de mensen opgesteld worden. De communicator legt vervolgens zijn of haar groep uit hoe te handelen. Afhankelijk van de wijze van communiceren en samenwerken zullen de deelnemers vervolgens meer of minder succesvol de roofvogels naar elkaar toe laten vliegen.

Leiderschap & communicatie
De groep wordt wederom in twee of meer kleinere groepen verdeeld. Per groep wordt een leider aangewezen. Deze leider creëert zijn eigen bos d.m.v. het opstellen van zijn of haar groepsleden. Vervolgens laat de leider de roofvogel door het bos van mensen vliegen, dus rakelings langs de mensen heen. Hierbij wordt duidelijk op welke wijze in het eerste gedeelte is gecommuniceerd.

Vertrouwen en grenzen verleggen
Daarnaast wordt duidelijk hoeveel vertrouwen de deelnemers in hun leider hebben. Staan de deelnemers het toe dat een roofvogel tussen hun benen door vliegt of kiezen ze voor veiligheid? Gaan ze met de massa mee of blijven ze autonoom in hun gedrag? Hoe overtuigend is de leider? Lukt het de leider om eventele weerstand bij mensen weg te nemen? Vertrouwen de mensen op hun leider wanneer een roofvogel rakelings over hun hoofd vliegt? Er kunnen meerdere mensen aan bod komen om als leider te fungeren en het bos kan in vele variaties opgesteld worden. Het spel nodigt uit om, op een speelse manier, persoonlijke grenzen te verleggen.

Programma en Locatie
Het Teambuilding met Roofvogels programma duurt 1,5 tot 2 uur. Indien gewenst kan er een pauze ingelast worden of kunnen er meerdere groepen achter elkaar deze Teambuilding beleven. Het programma kan zowel plaats vinden op de Roofvogelboerderij of elders in het land. We helpen u graag met zoeken naar een geschikte locatie indien gewenst. Wilt u weten welke voorwaarden wij aan een locatie stellen, klik dan hier

Tarieven

Teambuilding met Roofovgels op Roofvogelboerderij, inclusief koffie, thee fris en iets lekkers. Eventueel aan te vullen met lunch, buffet of BBQ (prijzen op aanvraag):

Weekdagen: 0 - 20 personen € 400,- excl. BTW
Weekend: 0 - 20 personen € 500,- excl. BTW

Overnachten ? Naast de Roofvogelboerderij ligt Hoeve Cornelia een B&B gelegen in natuurgebied de Groenzoom.

Teambuilding op locatie:

Weekdagen: 0 - 20 personen € 500,- excl. BTW
Weekend: 0 - 20 personen € 600,- excl. BTW
Reiskosten: 0,30 per km, eerste totale 100 km vrij

Meer personen of meerdere workshops achter elkaar ? Wij maken graag vrijbijvend een offerte! Contact: info@roofvogelboerderij.nl

Een impressie van de Teambuilding zoals wij deze tevens verzorgen voor "Buiten Business, Bijzondere locaties & inspirerende activiteiten" vindt u hier:contact

Roofvogelboerderij
T +31 (0) 62 42 97 941
E info@roofvogelboerderij.nl

© 2013 - Roofvogelboerderij
Alle rechten voorbehouden
Voorwaarden | Disclaimer | Privacy

twittertwitter

›› Meer twitterberichten

Vind ons ook op

Officieel leuk