valkerij
Winter Aanbieding
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
 

De Roofvogelboerderij Blog


Media22/5/2011 - 21:21

Op 30 maart was Hielko te zien bij Avastars Live van de Avro samen met Joep, de Bengaalse oehoe. Hielko kreeg te maken met een presentator die niet helemaal begreep hoe hij zijn hand nu moest houden (als een fakkel!!). Hielko kon subtiel ingrijpen (mooi in beeld met polo + logo :-). Het liep gelukkig allemaal goed af! Tijdens de uitzending kregen 2 kinderen de vraag hoe je aan een uil kunt zien wanneer hij gaat jagen. Hielko mocht tenslotte uitleggen wat de verschillende kleuren ogen beteken bij een uil. U kunt de uitzending hier bekijken!

Op 15 april was Marijke te zien bij School TV "Nieuws uit de Natuur" samen met "Storm" de Slechtvalk. Marijke was al eerder te gast bij het School TV Weekjournaal met Joep, de Bengaalse oehoe, maar nu was het de beurt aan de slechtvalk. In het programma werd besproken wat de bijzondere eigenschappen zijn van deze prachtige roofvogel. Wilt u de uitzending terug kijken klik dan hier.

Binnenkort komt er een Mannen Mode Special uit in het blad Elsevier, enkele van onze roofvogels hebben een rol mogen spelen in deze fotoshoot!
 


Wilt u nog ook oudere blog artikelen lezen ?contact

Roofvogelboerderij
T +31 (0) 62 42 97 941
E info@roofvogelboerderij.nl

© 2013 - Roofvogelboerderij
Alle rechten voorbehouden
Voorwaarden | Disclaimer | Privacy

twittertwitter

›› Meer twitterberichten

Vind ons ook op

Officieel leuk