valkerij
Winter Aanbieding
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
 

Workshop

Roofvogelworkshop - 75,- euro - (op basis van individuele inschrijving)
De groepworkshops worden 2 tot 3 keer per maand georganiseerd op 4 verschillende locaties in NL en BE. Tijdens deze workshop maakt u kennis met verschillende soorten roofvogels. U leert de volgende valkerijtechnieken; het draaien van een loer en het maken van een valkeniersknoop. Het hoogtepunt van de workshop is natuurlijk het vast houden van de roofvogels en uilen op de valkeniershandschoen en uiteindelijk gaat u zelf vliegen met de roofvogels! Als afsluiting vliegen de valkeniers met een grote arend en draaien ze de razendsnelle valk een loer! Kortom bent u op zoek naar een echte belevenis? Dan is dit een geweldige keuze!

Prive VIP workshop- van 300,- euro voor 250,- euro (voor 1 tot 2 personen) / van 425,- euro voor 325, euro- (voor 3 tot 4 personen)
Is er een speciale gelegenheid of wilt u liever een prive workshop boeken dan is dit mogelijk. Tijdens de Prive VIP workshop komt u in aanraking met alle soorten roofvogels zoals uilen, buizerds, haviken, valken, gieren en zelfs arenden. U gaat actief onder begeleiding van een beroepsvalkenier aan de slag. Heeft u speciale wensen of heeft u voorkeur voor het werken met een bepaalde soort roofvogel, laat het ons weten!

Super Special All Inclusive- van 175,- euro voor 125,- euro - (op basis van individuele inschrijving)
Een zeer uitgebreide workshop, 5 uur durend in een kleine groep. Tijdens de Super Special is er veel persoonlijke aandacht en gaat u aan de slag met verschillende soorten roofvogels zoals haviken, uilen en arenden! U leert verschillende valkerij technieken en krijgt verschillende soorten roofvogels op de valkeniershandschoen. Tussen de middag krijgt u een lekker kom verse soep met broodjes

Meet&Greet Bald Eagle weekdag: 100,- euro, bij hoge uitzondering is een afspraak in het weekend mogelijk, toeslag + 25,- euro (voor 1 of 2 personen totaal)
Bent u idolaat van de Amerikaanse Zeearend en wilt u oog in oog staan met deze meester van het luchtruim boek dan deze Meet&Greet! Tijdens deze "mini-workshop" leert u alles over deze machtige roofvogel en mag u de Amerikaanse Zeearend zelf vast houden en gaat u uiteindelijk vliegen en de Amerikaanse Zeearend voeren! Deze workshop is enkel mogelijk op door de weekse dagen.

Meet&Greet Uilen  weekdag: 100,- euro, bij hoge uitzondering is een afspraak in het weekend mogelijk, toeslag + 25,- euro (voor 1 of 2 personen totaal)
Bent u idolaat van de uilen en volledige privé workshops met deze prachtige vogels ? Dan is de Meet&Greet met uilen iets voor u1 Tijdens deze workshop komt u in contact met verschillende soorten uilen van klein tot groot. U mag ze vast houden op de valkeniershandschoen en gaat vliegen met de oehoe's.
Deze workshops is enkel mogelijk op door de weekse dagen.

Lazy Summer Afternoon - 50,- euro (op basis van individuele inschrijving)
Zwoele zomeravonden; het is langer licht en de natuur staat open voor de leuke dingen van het leven. Alles om ons heen is groen en de dagen hebben de meeste zonne-uren.Tijdens de Lazy summer afternoon wordt u door 3 ervaren valkeniers begeleid in de omgang met allerhande roofvogels.
Gedurende het 2,5 uur durende programma leert u een aantal valkerij technieken en voor u het weet wandelt u met een roofvogel op de valkeniershandschoen door de velden, de ondergaande zon te- gemoet. Het hoogtepunt van de avond is natuurlijk het moment waarop u er ook zelf mee gaat vliegen in de ondergaande zon.

Moonlight Workshop - 50,- euro (op basis van individuele inschrijving)
Tijdens de Moonlight Workshop Uilen wordt u door ervaren valkeniers begeleid in de omgang met allerhande uilen, van de grote Oehoe's tot de kleinere uiltjes. Gedurende het 2,5 uur durende programma leert u een aantal noodzakelijke technieken en voor u het weet staat u met een uil op uw valkeniershandschoen in de nacht. Het hoogtepunt van de avond is natuurlijk het moment waarop u ook zelf in het maanlicht met uilen gaat vliegen.
De valkeniers zorgen natuurlijk voor een echte herfst/wintersfeer. Er is warme chocolademelk met slagroom en Glühwein

Vliegensvlug workshop - 50,- euro (op basis van individuele inschrijving)
De roofvogel workshop Vliegensvlug is geschikt voor alle leeftijden.
Het programma duurt 2½ uur en we vinden het belangrijk dat alle deelnemers in alle rust met de roofvogels en uilen kunnen werken. U krijgt verschillende soorten roofvogels en uilen op de hand en u gaat ook met verschillende soorten roofvogels en uilen vliegen.

Arendworkshop - 125,- euro - (op basis van individuele inschrijving)
Een speciale Arend en grote roofvogel workshop. Deze groepsworkshop staat in het teken van de grootste roofvogels. U mag deze grote roofvogels zoals o.a. de Amerikaanse Zeearend, Steenarend, Bateleur Arend en Steppe Arend zelf vast houden en gaat er zelf mee vliegen de roofvogels voeren op de valkeniershandschoen!contact

Roofvogelboerderij
T +31 (0) 62 42 97 941
E info@roofvogelboerderij.nl

© 2013 - Roofvogelboerderij
Alle rechten voorbehouden
Voorwaarden | Disclaimer | Privacy

twittertwitter

›› Meer twitterberichten

Vind ons ook op

Officieel leuk