valkerij
Winter Aanbieding
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
 

Home

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

In het natuurproject, de Groenzoom, gelegen aan de rand van Berkel en Rodenrijs, staat onze roofvogelboerderij. Op deze unieke locatie hebben vele soorten uilen, buizerds, gieren, valken, haviken en arenden hun verblijfplaats. Naast de roofvogels zijn er ook vele andere dieren zoals, paarden, kippen en konijnen, die in harmonie met de roofvogels samenleven. Door onze grote passie voor roofvogels en uilen hebben wij een unieke collectie van deze fascinerende vogels opgebouwd.

Wij verzorgen onze roofvogels met veel liefde en respect en proberen hun natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk na te bootsen. Er bestaat namelijk geen mooiere band en samenwerking tussen mens en roofvogel dan in de valkerij.

Wij beschouwen het als een voorrecht om met deze roofvogels te kunnen en mogen werken. Graag maken wij belangstellenden deelgenoot van onze ervaringen en nodigen u uit een kijkje te komen nemen in de wondere wereld van onze gevleugelde vrienden.

Onderga de sensatie van hun doordringende blik in de ogen, de machtige klauwen en de enorme spanwijdte van de vleugels van de roofvogels, of laat u verrassen door het prachtig getekende verenkleed van de vele uilensoorten.

Wij bieden verschillende soorten educatieve demonstraties, valkerijworkshops en bedrijfsuitjes. Daarnaast bestaat de mogelijkheid educatieve programma’s en lezingen op locatie te verzorgen.

Deel mee in onze passie voor roofvogels!contact

Roofvogelboerderij
T +31 (0) 62 42 97 941
E info@roofvogelboerderij.nl

© 2013 - Roofvogelboerderij
Alle rechten voorbehouden
Voorwaarden | Disclaimer | Privacy

twittertwitter

›› Meer twitterberichten

Vind ons ook op

Officieel leuk