valkerij
Winter Aanbieding
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
 

Educatieve Roofvogel Demonstratie

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Tijdens onze educatieve roofvogel demonstratie bent u niet alleen toeschouwer, maar maakt u ook kans om daadwerkelijk onderdeel te worden van de demonstratie! Onze valkeniers laten u graag zien welke band er kan ontstaan tussen de mens en roofvogels met wederzijds respect. Met interessante verhalen en anekdotes zult u zich geen moment vervelen.


Zowel op de roofvogelboerderij als op locatie spreiden onze roofvogels graag hun vleugels om spectaculaire vrije vluchten te laten zien. De roofvogelboerderij heeft de meest unieke vliegende roofvogelcollectie van Nederland. Op de Roofvogelboerderij zijn fulltime 2 beroepsvalkeniers de roofvogels aan het verzorgen en trainen. Daarnaast hebben zijn er een aantal vrijwilligers en stagiaires die mee helpen met alle activiteiten.

Laat u verrassen door de prachtige en geruisloze vluchten van onze Uilen. De acrobatische vluchten van de Woestijnhaviken zijn adembenemend. Graag “spelen” zij gezamenlijk in de lucht. De valk laat zien met welke enorme snelheid zij de prooi (“de loer”) achtervolgt. Steeds weer onderneemt de Valk een duikvlucht of een ingewikkelde manoeuvre om de prooi te pakken te krijgen! De Falklandcaracara, die bekend staan als “bandiet” in zijn land van oorsprong, demonstreert zijn behendigheid, speelsheid, ondeugendheid én felheid. Maar, als Valkeniers zijnde, willen we het publiek ook laten zien hoe een roofvogel in de
natuur jaagt. Door middel van onze speciale kunstprooi (de “balg”) zal de Roodstaartbuizerd laten zien hoe hij zijn prooi achtervolgt en grijpt met zijn klauwen. Als laatste zorgen de grote Arenden en de Gier voor heel wat spektakel. De Amerikaanse Zeearend met zijn imponerende blik en immense kracht bezorgt heel wat mensen kippenvel! De Gier, vooral groot, met een spanwijdte van 2,5 meter en een gewicht van 6 à 7 kilo, geven een extra dimensie aan de demonstratie.

Een kennismaking met de meesters van het luchtruim kunt u eenvoudig boeken.
Datum, tijd, locatie en verdere invulling van het programma zijn altijd in overleg met ons te bespreken.
Kunt u niet wachten en wilt u graag een demonstratie van ons zien dan kan dat in het “Archeon”. Kijk op www.archeon.nl wanneer wij daar aanwezig zijn.

Educatieve Roofvogel demonstratie op locatie +/- 45 minuten :

Tarief (per dag):

1 demonstratie € 500,-
2 demonstraties € 650,-
3 demonstraties of meer op aanvraagInteractieve en Educatieve Rondleiding + Vliegen roofvogel op Roofvogelboerderij:

Programma a 1,5 uur

- Welkom, koffie, thee, fris
- Korte introductie valkerij en roofvogels
- Rondleiding Roofvogelboerderij
- Interactieve vliegdemonstratie van de roofvogels, waarbij de deelnemers tevens zelf de roofvogels mogen opvangen op de valkeniershandschoen!

Interactieve Roofvogel demonstratie op de Roofvogelboerderij +/- 1,5 uur

Tarief ma-vrij:

€ 350,- excl. BTW (max. 20 personen, bij meer personen prijs op aanvraag)

Tarief weekend:

€ 400,- excl. BTW (max. 20 personen, bij meer personen prijs op aanvraag)

Vermelde tarieven zijn exclusief 21 % btw en andere heffingen die eventueel door de (lokale) overheid worden opgelegd en exclusief reiskosten 0,30 per km bij show op locatie.contact

Roofvogelboerderij
T +31 (0) 62 42 97 941
E info@roofvogelboerderij.nl

© 2013 - Roofvogelboerderij
Alle rechten voorbehouden
Voorwaarden | Disclaimer | Privacy

twittertwitter

›› Meer twitterberichten

Vind ons ook op

Officieel leuk