valkerij
Winter Aanbieding
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
 

FAQ

* Is de Roofvogelboerderij open voor publiek ?

Helaas, wij zijn niet open op vaste tijden en dagen. Door de werkzaamheden met de roofvogels op locaties in heel het land is dit niet mogelijk. Enkel tijdens deelname aan activiteiten zoals workshop is ons terrein toegankelijk.

* Vanaf welke leeftijd kan iemand deelnemen aan een workshop ?

Bij ieder workshop programma op de website (linkermenu) staat vermeld vanaf welke leeftijd de workshop geschikt is. Voor alle leeftijden zijn de: Vliegensvlug Workshop, Prive VIP Workshop en het Ouder&Kind Uitje het meest geschikt. 

* Welke workshops zijn volledig privé te boeken?

De Meet&Greet Uilen, Meet&Greet Zeearend, de Privé VIP en het Ouder&Kind zijn volledig privé. De workshops kunnen in overleg met ons gepland worden op een dag en tijdstip naar keuze. Tijdens deze workshops zijn er geen andere deelnemers aanwezig.
Daarnaast is het mogelijk om voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, jubileum of vrijgezellenfeest een workshop programma op maat te boeken. Meer info vindt u hier.

* Hoe kan ik mij inschrijven voor een workshop?

U kunt een email sturen naar info@roofvogelboerderij.nl met de volgende gegevens:
- Naam deelnemer(s)
- Adresgegevens voor factuur
- Kijker(s) indien van toepassing
- Workshop programma
- Datum en locatie

* Heeft u aangepaste tarieven voor scholen ?

Wij hebben voor scholen, BSO's, NSO's etc aparte programma's en aangepaste lagere tarieven. Wat is er leuker dan kinderen kennis te laten maken met de wondere wereld van onze gevleugelde vrienden ?!

* Kan ik de Roofvogelboerderij bellen ? 

Door onze werkzaamheden met de roofvogels zijn wij het gemakkelijkst bereikbaar via email. Als u toch graag telefonisch contact wilt, laat dit dan weten via de email. Wij proberen dan zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

* Heeft u een informatie pakket, folders of materaialen beschikbaar voor een spreekbeurt ?

Helaas hebben wij geen kant en klare pakketten beschikbaar. Uiteraard kunt u alle informatie die te vinden is op onze website gebruiken.

* Kan ik deelnemen aan een workshop tijdens een zwangerschap ?

Ja zeker, dit hoeft geen enkel probleem te zijn. U komt niet in aanraking met het voedsel wat de dieren eten (rauw vlees). Veiliheid staat daarnaast voorop bij ons.

* Is de Roofvogelboerderij toegankelijk met een rolstoel ?

Ja, ons terrein is rolstoel vriendelijk, de paden zijn verhard, evenals het terras. Enkel de toiletten zijn niet volledig aangepast op rolstoelgebruik.

* Kunnen workshops en shows het gehele jaar door geboekt worden ?

Ja zeker, alle seizoen zijn geschikt. Daarnaast organiseren we in de winter (Moonlight Workshop) en zomer (Lazy Summer Afternoon) verschillende "specials".

* Bij welke weersomstandigheden gaat een workshop of show niet door ?

Enkel bij continue regenval en / of storm kan een workshop of show niet doorgaan, indien dit het geval is nemen we contact met u op om een nieuwe datum in te plannen voor de geboekte activiteit.

* Kan ik mijn hond meenemen naar de Roofvogelboerderij ?

Honden zijn op het terrein van de Roofvogelboerderij niet toegelaten. Laat daarom uw hond thuis of als het niet warm is in de auto.

* Ik wil graag een workshop of demo boeken op een eigen gekozen locatie, aan welke voorwaarden dient de locatie te voldoen ?

Alle informatie over de eisen die (wettelijk) gesteld zijn aan een locatie kunt u vinden in onze voorwaarden, klik hier

* Kan ik een boeking annuleren ?

Annuleren kan door contact op te nemen met ons via de e-mail info@roofvogelboerderij.nl
De annuleringskosten bedragen 100% van het voor de boeking (inclusief eventuele speciale verzoeken) verschuldigde bedrag. Er wordt derhalve geen restitutie verleend.

U heeft geen recht op restitutie indien:
u door eigen toedoen geen gebruik maakt van uw reservering (waaronder maar niet gelimiteerd tot te laat komen, ziekte, ongeval, transportproblemen, weersproblemen, of het ontbreken van geldige vouchers of kadobonnen)
u zelf uw deelname heeft gewijzigd of geannuleerd

Om u tegemoet te komen bieden wij u de mogelijkheid om bij een no-show waaronder bovengenoemde “door eigen toedoen” oorzaken uw boeking om te zetten naar een andere datum. De kosten hiervoor bedragen 50% van het totaal boekingsbedrag.contact

Roofvogelboerderij
T +31 (0) 62 42 97 941
E info@roofvogelboerderij.nl

© 2013 - Roofvogelboerderij
Alle rechten voorbehouden
Voorwaarden | Disclaimer | Privacy

twittertwitter

›› Meer twitterberichten

Vind ons ook op

Officieel leuk