valkerij
Winter Aanbieding
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
streamer
 

Trouwringen aanvliegen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk of het huwelijk van uw vriend / vriendin / broer / zus / dochter / zoon of ander familielid.

Op deze prachtige dag kunnen onze Roofvogels een unieke rol spelen. Zo kan een Roofvogel naar keuze zowel binnen als buiten uw trouwringen aanvliegen. U kunt diverse Roofvogels betrekken bij uw fotoshoot of zelfs een workshop of demonstratie organiseren voor uw gasten. Onderstaand vind u enkele van onze mogelijkheden. Voor vragen of wensen kunt u altijd emailen!

Vrije vlucht van roofvogel met b.v. trouwringen of ander klein materiaal.

De roofvogel vliegt door de kerk, stadhuis of andere locatie binnen of buiten een voorwerp. U mag uiteraard zelf de roofvogel opvangen of dat iemand anders laten doen zoals bijvoorbeeld een neefje / nichtje / dochter of zoon. Op deze dag zullen 2 beroepsvalkeniers u begeleiden. De valkeniers zijn ruim van te voren op de locatie aanwezig zodat zij zich geheel kunnen voorbereiden en indien het een verrassing is voor uw gasten zich ook verdekt op kunnen stellen. Tijdens het aanvliegen word u begeleid door 1 van de valkeniers terwijl de andere valkenier de roofvogel naar keuze "los" laat. U kunt zelf kiezen met welke kleur(en) lint uw trouwringen worden aangevlogen. Na het aanvliegen zullen de valkeniers "buiten" blijven wachten zodat u na de ceremonie tijd heeft om nog op de foto te gaan met de roofvogel en zodat ook de gasten van dichtbij de roofvogel kunnen fotograferen, filmen etc. Zijn er wensen laat ons dit weten, er is meer mogelijk dan u in gedachten heeft! U kunt van te voren een keer komen oefenen met "aanvliegen" bij ons op de Roofvogelboerderij.

Soort: Bengaalse oehoe of Woestijnhavik
ma - vrij: tarief: 300,- euro
zaterdag: 325,- euro

Soort: Amerikaanse Zeearend (afhankelijk van locatie of dit mgelijk is)
ma - vrij: tarief: 375,- euro
zaterdag: 400,- euro

Roofvogeldemonstratie op locatie:

Een vliegdemonstratie met commentaar over de gevlogen roofvogels, hun voorkomen, leefwijze en gedrag. Wij laten het publiek kennis maken met vluchten van diverse soorten roofvogels waaronder uilen, buizerds, haviken, valken, gieren en arenden. Met een demonstratie van de roofvogelboerderij krijgt u de meest unieke roofvogelcollectie van Nederland te zien! Er is gelegenheid foto’s te maken en na de demonstratie vragen te stellen. Indien mogelijk proberen wij het publiek zo actief mogelijk bij de demonstratie te betrekken. De show word verzorgt door minimaal 2 valkeniers en inclusief draadloos geluidssysteem.

Tarief: (zie roofvogelshow)

Combinatie Aanvliegen Trouwringen en Roofvogelshow *

(*enkel geldig op 1 locatie en met maximale totale tijdsduur van 4 uur en op door de weekse dagen)

Tarief: €750,- euro NU TIJDELIJK € 100,- euro KORTING: Tarief: € 650,- euro

Fotoshoot met roofvogels

U kunt kiezen uit max. 5 verschillende roofvogels, zoals haviken, buizerds, uilen, valken en arenden die gebruikt kunnen worden tijdens de fotoreportage of filmopname op een door u uitgekozen locatie. Er zijn 2 valkeniers aanwezig. Max tijdsduur: 2 uur

Tarief: enkel mogelijk in combinatie met trouwringen aanvliegen: + 175,- euro (op 1 locatie)

Reiskostenvergoeding: 0,30 ct per kmcontact

Roofvogelboerderij
T +31 (0) 62 42 97 941
E info@roofvogelboerderij.nl

© 2013 - Roofvogelboerderij
Alle rechten voorbehouden
Voorwaarden | Disclaimer | Privacy

twittertwitter

›› Meer twitterberichten

Vind ons ook op

Officieel leuk